مقاله در مورد بلایای طبیعی و دین

ساخت وبلاگ
<a href='http://3charmgone6.niloblog.com/p/18/'>مقاله</a>

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:4

مطالب

انجام پژوهش گران تمام می شود و گاهی اثرات زیانباری دارد. یکی از درس هایی که از تاریخ قرن بیستم می گیریم این است که گاهی باید دانشمندان از پیگیری کنجکاوی های آنی شان منع کرد. اکنون می توان پرسید که گذشته از کنجکاوی صرف، آیا بررسی علمی دین واقعاً موجه است؟ آیا ما به پژوهش دین نیاز داریم؟ آیا این پژوهش به ما یاری می رساند تا سیاست های بهتری اتخاذ کنیم؛ مسائلی را حل کنیم و جهان بهتری بسازیم؟ ما درباره ی آینده ی دین چه می دانیم؟ در مورد آینده ی دین می توان پنج فرضیه ی کاملاً متفاوت را مطرح کرد:


  1. دوران روشنگری مدت هاست که سپری شده؛ « سکولاریزاسیون» خزنده ای که جوامع مدرن در طی دو قرن اخیر تجربه کرده اند پیش چشم مان دود می شود و به هوا می رود. ورق برگشته و دین اهمیت روزافزونی می یابد. در این سناریو، دین عنقریب به منزلت اجتماعی و اخلاقی غالبی می رسد مانند آنچه پیش از دوران شکوفایی علم مدرن در قرن هفدهم داشت. همین که مردم از تب تند فنآوری و رفاه مادی شفا یابند، هویت مذهبی بدل به ارزنده ترین ویژگی افراد می شود و شکاف میان مسیحیت، اسلام، یهودیت و چند دین دیگر بین المللی هر چه عمیق تر می گردد. به تدریج یکی از این ادیان بقیه را از عرصه ی گیتی محو می کند &ndash که این امر ممکن است در طی یک دوره ی چندهزار ساله رخ دهد، و توسط وقوع مصائبی تسریع شود.


دریافت‌فایل



ادامه مطلب
دانلود ویژگی های مشترک وزغ و قورباغه...
ما را در سایت دانلود ویژگی های مشترک وزغ و قورباغه دنبال می کنید

برچسب : مقاله در مورد صلح,مقاله در مورد عید فطر,مقاله در مورد مادر,مقاله در مورد پدر,مقاله در مورد کودکان کار,مقاله در مورد اعتماد به نفس,مقاله در مورد معلم,مقاله در مورد حجاب,مقاله در مورد روز مادر,مقاله در مورد استقلال افغانستان, نویسنده : 3charmgone6 بازدید : 147 تاريخ : دوشنبه 12 مهر 1395 ساعت: 3:45